Фотоконкурс за "Tall Ships" пуснаха във Фейсбук

Наградите са под формата на ваучери за закупуване на фотографска техника

Фотоконкурс за авторски снимки на тема "Tall Ships Regatta" организира "Пристанище Варна" ЕАД по случай своя 108-и рожден ден. Така организаторите на конкурса искат да съхранят невероятните емоции по време на най-мащабните и престижни морски събития, на които пристанището е било домакин. През 2010 година във Варна се проведе "Historical Seas Tall Ships Regatta", а тази година станахме свидетели на "SCF Black Sea Tall Ships Regatta".

Крайният срок на конкурса е 18 юни. Дотогава желаещите могат да изпращат своите снимки и да гласуват за тях във Фейсбук платформата "Фото конкурс".
Класираните до 250-то място по харесвания в социалната мрежа ще бъдат оценени от жури на 19-ти и 20-ти юни.

Наградите са под формата на ваучери за закупуване на фотографска техника и ще бъдат обявени на 23 юни.

За първо място наградата е на равностойност 1500 лева, за второ - 800 лева, трето - 500 лева и награда на публиката - на стойност 200 лева.

Авторите на снимките от финалната селекция, определена след журирането, ще получат диплом и каталог "Tall Ships Regatta" от "Пристанище Варна" ЕАД и правото да участват в изложба, която ще бъде открита и представена в седмицата на морето - 04 август - 11 август.

Повече информация за конкурса, правилата и начина на кандидатстване, можете да откриете на страницата на събитието във Фейсбук.