Момичето, потънало на Рибарския плаж във Варна, само скочило от моста

От Морска администрация имат готовност да включат отново катер за операцията по издирването, въпреки лошото време

Момичето, потънало по-рано тази сутрин, само скочило в морето от ръба на заведението "Пунта кана", съобщиха очевидци пред репортер на Varnautre.bg. Както съобщихме по-рано за инцидента, станал на старото дървено мостче, от Морска администрация са изпратили катер, който да претърси района.

"Тази сутрин полицията се свърза с нас и поиска катер за съдействие. След като е направен първоначален оглед на мястото от МВР обявиха, че за момента прекратяват операцията по издирването", съобщи за Varnautre.bg шефът на Морска администрация Валентин Енчев.

Той подчерта, че операцията е под командването на варненската полиция, откъдето са предупредили Морска администрация да има готовност отново да помогне с катер днес.

Енчев уточни, че няма да има проблем катерът отново да се включи в операция по изидрване и спасяване, въпреки лошите метеорологични условия. По думите му, ако в търсенето се включат водолази, те ще бъдат от екипите на Гражданска защита, които също са под "шапката" на полициятаСнимка на Деня

Красотата на парк "Кайлъка"