Grand Mall празнува 4 успешни години

Варна Лайф

28-05-2014, 22:42

Автор:

Grand Mall

Всичко от Автора

На 29 май Жана Бергендорф открива купона от 21 ч., Васил Найденов излиза на сцената в 22 ч., а нощта е за DJ Mascota. На 30 май е летният Черен петък с уникални намаления до 70%. Жестоката танцова битка Street Dance Battle на 31 май повеждат Дивна, Криско и Наско от X Factor, а Денят на детето 1 юни идва с целодневни циркови атракции, концерт на Студио Да и спектакъла Магията на Ненчо

Най-големият и най-посещаван търговски център във Варна – Grand Mall отбелязва четвърти рожден ден с четиридневни празнични събития, всички с вход свободен. През изминалите години Grand Mall се позиционира като лидер сред търговските центрове по Черноморието с най-голяма търговска отдадена площ, с над 220 магазина и най-голям брой посетители. Той се наложи и като №1 модна дестинация не само за Варна, но и за целия Северо-Източен регион на България. Единствено в Grand Mall могат да се открият големите световни модни марки като H&M, Zara, Bershka, Sport Vision, Pull and Bear, Humanic, Calliope, Stradivarius, Douglas, Marlboro Classic, Bata, Camper, Intersport.

Началото на празнествата е на 29 май, когато в три от любимите на посетителите заведения ще излязат знакови музиканти. Младата Жана Бергендорф ще открие купона в 21 ч. в ресторант Godzila. Телефонът за резервация на места там е 0887 978 138. Идолът на няколко поколения българи Васил Найденов ще се качи на сцената в ресторант Rialto БМ в 22 ч., резервации могат да се направят на тел. 0888 677 597. В 23 ч. започва бурната нощ в Mood City Life, водена от DJ Mascota. Телефонът за резервация е 0894 511 211.

На 30 май е летният Черен петък с уникални намаления до 70%. Изключително успешната формула за мащабна еднодневна шопинг акция, с която Grand Mall направи пробив в българската пазарна практика в края на ноември миналата година, ще включи сега над 140 ексклузивни оферти на наематели. Това ще даде възможност на варненци да започнат летния сезон с извънредно изгодни покупки от български и световни брандове.

31 май е денят на безмилостната танцова битка - Street Dance Battle 2014 идва с Дивна, Криско и Наско от X Factor. Зад пулта ще бъдат DJ Happy, DJ Nzymo и Hype man-а на събитието N.A.S.O. Грандиозното младежко събитие, което по традиция привлича многохилядна публика, този път ще обхване целия ден, като го превърне в тотален празник на хип хоп танца. Началото на открития танцов урок „Танцувай с Дивна” е в 15 ч. , следва от 16,30ч. Battle 1 vs 1 All Styles / kids edition/ със страхотна награда за целия училищен клас на победителя. В 18 ч. започва Battle 1 vs 1 All Styles и Best Crew Performance с наградата от 500 лв. и купа за победителя. Записването за всички танцови битки става на място от 15 ч. Подробности за различните категории на състезанието ще откриете в сайта и във Фейсбук страницата на Grand Mall.

Денят на детето 1 юни идва с целодневни атракции за най-малките - Grand Цирк шоу, съвместен проект с приятелитена децата от Куклен театър Варна и Мимо Шоу. Началото е в 11 ч. , а от 15 ч. започва концертът на Студио Да „Вълшебници“ по най-новия проект на Доно Цветков. Кулминацията на детския празник ще бъде в 17 ч. със спектакъла „Магията на Ненчо“ с обичания актьор-маг. Но всъщност през целия ден Grand Mall ще прелива от балони, безплатен захарен памук и приключения за малчуганите и ще бъде истинска детска територия.