Гонзо извика седем юноши за мача с Лудогорец

Заради кадровите проблеми треньорът на Черно море е принуден да попълни групата за мача с разградчани с млади футболисти от школата

Наставникът на Черно море повика за днешното занимание на "моряците" седем юноши от школата. Това са Мартин Костадинов, Петко Цанков, Кристиян Пешков, Александър Попов, Александър Йовчев, Петър Петров и Николай Иванов.

Както вече стана ясно, варненци са с осакатен състав, след като Дисциплинарната комисия наказа четирима от основните футболисти на моряците заради натрупани жълти картони преди последния мач с новия-стар шампион на България Лудогорец. Аулт за двубоя са стражът Георги Китанов, халфовете Иван Коконов и Еденилсон Бергонси, както и нападателят и основен голмайстор Бакари.

Последният се контузи тежко на мача с Левски (1:2) и напусна терена в 75-ата минута на двубоя. Таранът е с увредени връзки на глезена и ще се лекува около месец. По тази причина Гонзо ще трябва да погледне към младите футболисти от академията на Черно море, откъдето ще попълни и групата за мача с разградчани. По всяка вероятност треньорът ще вземе поне трима от школата за последния мач, като единият от тях ще е стражът Християн Христов.

Почти сигурно на някой от талантите на Морето ще им бъде дадена възможност да запишат игрови минути в мача с представилия се достойно български тим в мачовете от Лига Европа този сезон.