Илиaн Илиев пое тим от Ангола

Спорт

11-05-2014, 10:37

Снимка:

БГНЕС

Автор:

Варна Утре

Всичко от Автора

Още по Темата:

Феновете: Илиан Илиев е треньорът!

Представят го утре като новия треньор на Интер Клуб Луанда

Илиан Илиев пое тим от Ангола (Африка), разбра Varnautre.bg. Става въпрос за Интер Клуб Луанда, който се намира на 10-а позиция в класирането на местното първенство. Българският специалист вече е в Лауанда, като утре ще бъде представен официално като новия наставник на Интер. Той заменя на поста сръбския Мисард Омерходзич, уволнен в края на миналия месец.

Така надеждите на феновете на Черно море, че легендата на "моряците" може да замени Георги Иванов на треньорския пост при "моряците" се изпариха. На "Тича" вече умуват за заместник на Гонзо, а спряганите имена са няколко, като варненци искат това да бъде опитен треньор.

Иначе Илиев ще дебютира начело на новия си клуб Интерклуб Луанда от Ангола в сблъсък срещу отбора на Кабускорп, който е воден от друг български специалист Едуард Ераносян. Дербито на анголската столица ще се проведе на 24 май.

Интерклуб е домакин и мачът ще се играе на стадион „Жоаким Динис“. Тимът на Илиев се намира на десето място във временното класиране на анголското първенство с 13 точки, но и мач по-малко. Кабускорп е трети с 23 точки.