Орела: Дунав трябва да съжалява, че не взе трите точки

ВИДЕО: Безобразно слаб мач от наша страна, пълна безидейност

Треньорът на Спартак 1918 Атанас Атанасов - Орела бе видимо ядосан от нулевото равенство срещу Дунав (Русе) днес на Коритото. Наставникът не бе доволен от играта на своите възпитаници, като сподели, че теренът не позволява на неговите футболисти да играят бързо с топката, което определено влияе на резултата в срещата.

"Безобразно слаб мач от наша страна. Пълна безидейност. Ако има отбор, който да съжалява, че не взе трите точки, това е отборът на Дунав, според мен. След добрия мач, който изиграхме в Хасково, сега сме на другата крайност. Няма оправдание, че Николай Ботев и Диан Христов ги нямаше. Ние сме 20 човека и всеки един трябва да влезе да помогне. Такова отношение няма да позволя. Плахи, страхливи... Излизаш и се надиграваш, пък каквото стане. Ние до такава степен сме сковани в отиграванията, че просто е необяснимо. И то в домакински мач. Създаваме си главоболия и до последно ще изстрадаме всичко”, коментира треньорът.

"Теренът е безобразен. За да искаме да играем малко по-бързо и футболистите, които имат такива качества в нашия отбор, сега се приравняват с другите. И виждате какво става. Няма как да се играе бързо, трябва да се обработва по-дълго топката, затварят се.

"Всичко е в наши ръце. Остават два мача, в които трябва да вземем три точки, за да сме спокойни за оставането си”, завърши треньорът на Спартак 1918 Атанас Атанасов.