Гонзо: Липсва ни малко класа в предни позиции

Спорт

30-04-2014, 20:10

Снимка:

Varnautre.bg / Архив

Автор:

Варна Утре

Всичко от Автора

ВИДЕО: Ще изиграем трите мача до края за чест, достойнство и за хората, които идват да ни подкрепят

С липсата на класа в предни позиции обясни загубата на Черно Море от Ботев треньорът на варненския тим Георги Иванов Гонзо. "Моряците" създадоха много положения в мача, но не успяха да реализират нито едно, което доведе и до поражението с 0:1.

"Нашият отбор се опитваше да изравни до последната минута. За съжаление не успяхме да го направим. Мисля че футболистите се стараеха, контролираха топката, но за съжаление изпуснахме ситуациите си. Няма как да победиш или да изравниш, като не вкараш гол. Допуснахме 2-3 опасни положения отдясно в началото на мача и ни вкараха гол, каза още Гонзо. "

"Липсва ни малко класа в предни позиции. Футболистите играха добре, контролирахме мача. Имахме доста ситуации и положения като това в последната минута не трябва да се пропускат".

"Влязохме в такава фаза, че знаем кой се бори за шампион, кой се бори за една Лига Европа. За съжаление нашият отбор изостава с точките и трябва да изиграем трите мача до края за нашата чест, достойнство, за хората, които идват да ни подкрепят. Всеки сам трябва да си поставя цели, да има мотивация, за да се развива. Това е най-важното за отбора".