Варненци "изгоряха" с амфетамини до спортна площадка в "Младост"

Крими

29-04-2014, 12:11

Снимка:

Агенция "Митници"/архив

Автор:

varna.utre.bg

Всичко от Автора

Друг беше хванат посред бял ден с наркотик в ръка

Найлоново пликче с наркотик намериха полицаи в краката на варненец, съобщават от ОДМВР. При полицейска проверка на 26 април, около 02:30 часа на бул. " Сливница" е спрян автомобил "Фолксваген Голф". В краката на седящия на предната дясна седалка  33-годишния Е.С., полицаите намерили найлоново пликче с кафяво прахообразно вещество, по-късно установено като амфетамин с тегло 1.01 грама. Мъжът е задържан за 24 часа, а по случая е образувана преписка.

Амфетамин с тегло 0,30 грама пък намериха в "Рено Меган". На 26 април на паркинга пред спортна площадка в "Младост" полицаи открили в пътника - 25-годишния П.Й., който седял до 22-годишния А.С., пакетче с бели твърди частици. Последвалата проверка установила, че става въпрос за амфетамин. По случая е образувана преписка.

С наркотик с тегло 0,10 грама в ръка е хванат посред бял ден варненец. Вчера, около 10:30 часа на улица "Христо Попович" при полицейска проверка на 32-годишния С.И. е установено, че държи в ръката си найлоново пликче, съдържащо кафяво прахообразно вещество, по-късно установено като наркотик. Мъжът е задържан за 24 часа, а по случая е образувана преписка.