Варненски модел ще се доказва в културизма

Мистър Варна 2000 г. ще участва в категория "физика" на турнир в Пловдив

Варненецът Павлин Александров се готви за първото си участие на състезание по културизъм. То ще се проведе в Пловдив утре. Въпреки, че не се е занимавал с този спорт професионално, самият той твърди, че нещата се "получават".

"Това състезание е квалификация за националния отбор, който ще участва на Балканско и Европейско първенство. Надявам се да се преборя за място сред най-добрите. С фитнес се занимавам вече близо 20 години непрофесионално, а от 6 месеца се готвя целенасочено за турнира. Това ще е първото ми състезание", признава Павлин.

Варненцът се готви усърдно за турнира и ще участва в категория "физика", където ще се конкурира с още един българин и французин, който живее в страната ни от 10-тина години.

Павлин Александров Александров е на 35 години от Варна. Модел от 1996г. Зад гърба си има много сериозни постижения от модния подиум. Той е с престижната титла мистър Варна 2000 г. Първо място в много конкурси – ТОП ЛИЦЕ на Варна, Империя- Сливен, ТОП ЛИЦЕ на Бургас и други. Участвал е в много ревюта, фото-сесии, музикални клипове, реклами и др.

Павлин е обявен за най-добър модел на Варна за 2013 г. Визитката му се допълва още от десетки призове и признания от различни форуми. Сега единственото предизвикателство пред него е културизма.

Той се готви под ръководството на Десислав Серафимов.

Здравка Максурова и Албена Благомилова са другите участнички от Варна.