Йешич: Гонзо е добър треньор и има бъдеще на такъв

Спорт

18-04-2014, 17:39

Снимка:

varna.utre.bg

Автор:

varna.utre.bg

Всичко от Автора

Треньорът на Литекс похвали колегата си за работата му в Черно море

Старши треньорът на Литекс Миодраг Йешич похвали колегата си Георги Иванов-Гонзо за работата, която е свършил с Черно море. Това стана преди началото на двубоя на стадион "Тича".

"Дано да имаме късмет да не вали, защото теренът ще стане много тежък. До края на сезона няма кой знае какво ново да кажа - всеки мач ще е труден и битка за всяка точка. В първата седмица няма лесни двубои и съперници. Искаме и ще се опитаме с всички сили да спечелим мача във Варна. Гонзо е направил много силен отбор, който умее да играе за резултат. Разполага със здрав колектив. Черно море може да победи всеки и го доказа", каза сръбският специалист пред "Тема Спорт".

"По време на миналата зимна подготовка, когато бях начело на ЦСКА, на лагера в Анталия тренировките ни често съвпадаха с тези на Черно море. Тогава Гонзо правеше отбора си и сега се вижда огромната разлика и добрата работа, която е свършил, макар че доста футболисти си тръгнаха от тима му. Гонзо има голямо бъдеще като треньор. Има качества да успее", каза Йешич.