Гонзо: Надявам се другият път свирят такава дузпа и за нас

Спорт

13-04-2014, 18:40

Автор:

ВарнаУтре

Всичко от Автора

ВИДЕО: Трябват много усилия, за да играеш като равен с Лудогорец

Треньорът на Черно море Георги Иванов заяви, че целта на "моряците" е била да спечелят трите точки срещу Лудогорец. Срещата завърши 1:1 и остави жива интригата за титлата в А група.

"Мисълта ни беше за победа. Получи се двуостър мач. Радващо е, че успяхме да изравним. След като Лудогорец поведе, бе нормално да направим промени. Футболистите ни дадоха всичко от себе си. Трябват много усилия, за да играеш като равен с Лудогорец. Този гол бе награда за усилията им. Аз съм доволен от всички футболисти, още от първия ден. Винаги се опитваме да бъдем равностойни на съперника", каза Гонзо.

“Наистина в последните минути бяхме изцедени. Ние не робуваме на имена, защото играем като отбор и това не ни влияе. Дори и да играем срещу най-силните, гледаме да сме равностойни и да не падаме”, сподели още Гонзо.

Той коментира и ситуацията при гола на Лудогорец, който падна от дузпа. "При удара с ръка за дузпата разстоянието е много близо. Надявам се, че и при следващия мач на Черно море, ако тази ситуация е в наша полза, да ни се даде такава дузпа", сподели Иванов.

Вижте какво каза Гонзо на пресконференцията след мача днес: