Атанас Атанасов: Бием Ботев и си постигаме целта

"Изиграхме най-добрите 45 минути, от какво сме в този колектив срещу Монтана", разкри Орела

"При победа срещу Ботев (Враца), до голяма степен ще изпълним целта си, която е да останем в групата", коментира треньорът на варненци Атанас Атанасов - Орела на редовния си брифинг. Той определи предстоящото домакинство като рубикон за Спартак. "Има настроение в отбора след двете победи навън и сега трябва да вземем трите точки срещу Ботев, за да затворим добрата серия. В домакинските мачове задължително трябва да печелим. Победите носят самочувствие. Трябва да поддържаме инерцията”.

Той се е наясно в детайли с играта на врачани, тъй като е изгледал диск на мача им с Калиакра. "Пресен мач е. Добър отбор са и са добре окомплектован. Имат стабилна защита и разчитат на контраатаки. В нападение разполагат с бързи футболисти, които са доказани и с опит в А група. Проблеми може да имаме с Влади Романов и Румен Ангелов”, обясни наставникът на варненци.

"Изиграхме най-добрите 45 минути, от какво сме в този колектив. Можехме да водим с три-четири гола на полувремето. Издържахме физически и не дадохме на Монтана да играят”, завърши Атанасов.