Дама влезе в битката за шеф на общинската сигурност

Мисия Варна

08-04-2014, 14:16

Снимка:

© Varnautre.bg/Архив

Автор:

Varnautre.bg

Всичко от Автора

Още по Темата:

Тръгна конкурс за директор по сигурността

Допуснатите до следващият етап са петима, сред тях са сегашният и.д. директор и секретарят на община Провадия

Петима са кандидати, допуснати до втория етап на конкурса за шеф на дирекция "Управление на сигурността и контрол на обществения ред" в община Варна. Сред достигналите до по-горно ниво в надпреварата има и една жена. 

За директор по сигурността на този етап се борят са: изпълняващият в момента длъжността директор на дирекцията Николай Георгиев Няголов, Тодор Проданов Проданов, Димитър Василев Димитров, Валерий Иванов Радев и Евгения Михайлова Михайлова. 

Няголов, който е бивш зам.-областен управител зае поста временно, след като Стойчо Бакалов бе освободен от длъжност. Валерий Радев пък е секретар на общинската администрация на Провадия. Предстои петимата кандидати да се явят на тест, който ще се проведе на 23 април. 

Продължават конкурсите и за длъжността главен експерт в отдел "Детско и училищно здравеопазване" към здравната дирекция, както и за началник на отдел "Финанси" към същата дирекция. 

Допуснатите кандидати за длъжността експерт са четирима, а за началник на отдел - седем. Всички кандидати, които отиват в следващия етап на конкурсите са жени.