"Сигнал" на една сцена с Europe и Helloween

Варна Лайф

02-04-2014, 16:39

Автор:

Varnautre.bg

Всичко от Автора

Kavarna Rock 2014 удължава купона с един ден

Тази година Kavarna Rock ще увеличи купона с още един ден, в който ще се проведе и първият Черноморски рок конкурс Kavarna Black Sea battle of the Bands. Феновете ще подгряват заедно с млади рок групи от страните съседки, които ще предложат едно свежо начало на феста. Крайният срок за записване на групите, които желаят да се включат в рок конкурса е 15-и април.

На 27-и юни на сцената ще излезе една култова българска рок група. "Сигнал", които остават сред най-обичаните и качествени групи в България, ще се качат на сцената на Kavarna Rock, за да покажат на младите рокаджии какво означава рок с традиции. "Радваме се, че "Сигнал“ ще стане част от рок столицата на България тази година! Данчо Караджов и момчетата са истински легенди и като такива имат запазено място на Kavarna Rock", коментират от организацията на предстоящото събитие.

След зареждащото присъствие на "Сигнал" през първия ден от фестивала, на 28-и и 29-и юни сцената ще бъде взривена от жиците на едни от най-добрите рок и метъл групи в света. Имена като Europe, Helloween, Sabaton, Gotthard, Uli Jon Roth са само част от програмата на дългоочакваното събитие, което обещава незабравими спомени от лятото на 2014-та.