Търсят животински кокали в сайт за безплатни обяви

От животински кокали до предсказания в скайп - според търсенето и предлагането

В обявите за покупко-продажба по сайтовете можете да срещнете какво ли не - от детски колички, до имения. Има обаче един особен вид обяви, които потребителят трудно разбира дали са сериозни или просто някой си прави майтап. 

"Търся животински кокали (крака на кон, магаре, катър. (8-10 броя, чисти)" е една от хитовите обяви в последните дни. В коментарите под нея става ясно, че телесните атрибути не са за заснемането на филм на ужасите, а са части от бъдеща арт инсталация. 

На този фон обявата на ясновидка, която си продава уменията "само" за 200 лева по скайп, звучи почти банално. 

Особено смехотворна е и обявата за продажба на москвич, промотиран като возило от "Бързи и яростни". Продавачът в стремежа си да рекламира стоката обаче малко е попрекалил с екстрите. 

"Продавам  Москвич Алеко от Бързи и Яростни 7. Много добър автомобил с предно , задно и странично предаване. 4х8 , блокаж на диференциала.Стерео инжекция с газ,мас и оцет. Летни джанти + Зимни джанти и пролетни джанти ПОДАРЪК! Цената е без кормилото и двигателя с тях цената е 18 000лв. М-броня М-огледала спортно окачване Ловато ,Бордови комп TOSHIBA с 2gHz RAM! Газовата бутилка на мястото на предна лява гума! Спортна тапицерия. Колата е по принцип 200 коня, но съм сложил Дискета за Терминатор на бордовия компютър и сега е 390 коня като не броим спортния филтър от кафе машина Индезит! Олекотени валове , олекотени спирачни дискове , олекотен радиатор , резервоар и спортни плафони ! Много запазен за годините си автомобил с леки забележки по ходовата част , боята , двигателя , окачването , светлините , спирачната система , запалването,купето и др.  Колата е перфектна за дрифт, драг, оранйе, тесане, асфалтиране,  трамбоване, сеенйе и да плаши ората по улицата. Може бартер за IPhone 5s или инкубатор с доплащане от Ваша страна. Моля само за сериозни обаждания!"

Една по-стара, но доста креативна обява пък предлага ароматизатори за кола с вуду кукли на известни политици, които с удоволствие можеш да "обесиш" на огледалото за обратно виждане.

Сред предлаганите имена се открояват тези на Бой Батко, Съргей, Ахдоги Дог, Асиз, Меселин Варинов, Димеон Сянков, И.Фидозила, Светан Светанов, Болен Лидеров, Лютката Месан, Пелян Деевски, Пламен Олигарски.

И ако дотук изброените могат да се впишат в някакви рамки, то обявата "Купувам използвано дамско бельо" минава всички граници. Все пак ако решите да продавате старите си прашки ще получите по 5 лева за бройка.