19-годишен варненец обра два хранителни магазина

Крими

24-03-2014, 14:55

Снимка:

© Varnautre.bg/Архив

Автор:

varna.utre.bg

Всичко от Автора

5 бутилки уиски и пари в кеш отмъкна друг

Две кражби на оборотни пари от магазини за хранителни стоки във Варна е извършил варненец. След проведените издирвателни мероприятия е установен извършителят - 19-годишен жител на Варна, криминално проявен и осъждан. Младежът е задържан за 24 часа, а материалите са приложени към образуваните по случаите досъдебни производства.

24-годишен младеж, осъждан от Девня пък счупил прозорец на хипермаркет от голяма търговска верига в същия град и отнесъл 105 лева и 5 бутилки уиски. След проведените оперативно-издирвателни дейности, извършителят е установен и задържан за 24 часа. По случая е образувано досъдебно производство.

53-годишен пък е задържан при опит за кражба на хранителни стоки от магазин в Провадия. Сигналът е подаден от заместник-управителя на обекта от голяма търговска верига и след като самоличността на мъжа е установена, по случая е образувана преписка.

Оборотни пари от магазин за хранителни стоки в Разделна е задигнал и 34-годишен жител на Девня. Установено е, че лицето е осъждано и му е наложена постоянна мярка "задържане под стража".