Орела сподели очакванията си за мача с Ботев (Гълъбово)

Спорт

20-03-2014, 13:50

Снимка:

varna.utre.bg

Автор:

Варна Утре

Всичко от Автора

ВИДЕО: Треньорът разкри как ще противодейства на съперника

Наставникът на Спартак 1918 Атанас Атанасов - Орела сподели очакванията си за следващия съперник на соколите в "Б" група Ботев (Гълъбово). Орела очаква гостите да играя по-дефанзивно и да се бетонира в собствената си половина. Треньорът обаче сподели, че знае как да пробие подобeн тип игра в събота на Коритото от 15,30 ч.

"Повечето отбори, които гостуват във Варна процедират по един и същ начин - играят прибрано, с идеята не допуснат гол. Очаквам от Гълъбово именно така да излязат срещу нас. Така беше и в мача с Пирин (Разлог). Ние обаче имаме добри офанзивни футболисти и цяла седмица тренираме, за да се справим с подобни съперници”, коментира Атанасов.

Орела разкри, че не познава добре отбора на Ботев, но това не е толкова важно. "Нямат много известни футболисти, като от опитните им играчи познавам Янко Вълканов, но той е наказан. Но ние си гледаме нашия отбори и това как той ще играе. Разбира се излизаме да победим”, каза още Атанасов.

Треньорът коментира пред медиите и двубоя срещу Добруджа, загубен от варненци с 0:1. "Има доста грешки, които направихме в този мач. Вкараха ни един гол от дистанция, където грешката е комплексна, щом сме допуснали техен футболист да стреля. Няма как да върнем времето назад. Този сезон няма да играем повече с Добруджа, за да се реваншираме. Всеки мач допускаме грешки, дори и да побеждаваме. Все още сме далече от това, което искам да виждам”, допълни Атанасов.

Вижте всичко, което каза Орела пред медиите днес: