Пускат новите приключения на Бъгс Бъни и Том и Джери

Животът

12-03-2014, 15:59

Снимка:

n/a

Автор:

varna.utre.bg

Всичко от Автора

Остава да видим дали характерното "К'во стаа шефе" ще остане любимата реплика на Бъгс Бъни

Минисериал и завръщането на екран на Том и Джери и заека Бъгс Бъни са част от амбициозен проект на Cartoon Network. Планират още да разширят своите предложения за зрителите, използващи нетрадиционни за гледане устройства, като смартфони и таблети, за да използват лесно търсеното съдържание.

Компанията е решила да увеличи и с един час програмата си за по-големи, като тя ще се предава от 31 март във времето от 20:00 часа до 06:00 часа. Новият минисериал, който е предвиден ще е анимирана фентъзи история в десет части, за двама братя попаднали в капана на мистериозен свят. Сериалът ще бъде озвучаван от гласовете на Илайджа Ууд, Колин Дийн, Мелани Лински и други.

Cartoon Network ще освежи и програмата си за най-малките, "възраждайки" някои позабравени герои, като Том и Джери, Бъгс Бъни и героите от "Скуби Ду". Компанията ще запази вида и характерите на героите, но ще подобри визията и ще представи незатихващата война между котката и мишката, направила от тях любими детски герои в цял свят, в нова HD версия.

Шоуто ще направи дебют на 9 април, като ще представи и заека Бъгс Бъни в комедийната му роля с Йосемити Сам и Койота Уоли в компания с нови врагове. За нас остава да видим дали характерното "К'во стаа шефе", изречено с отегчено-саркастичен тон и придружено с гризане на морков ще остане любимата реплика на Бъгс Бъни и занапред. "Скуби Ду" пък идва с нов, 22-минутен сериал.