Черно море удари Черноморец в драма с 4 червени картона

Спорт

12-02-2014, 13:22

Снимка:

Varnautre.bg / АРХИВ

Автор:

ВарнаУтре

Всичко от Автора

Единственият гол в срещата реализира Владо Маринов

Старшата на Черно море удари връстниците си от тима на Черноморец Бургас с 1:0 в контролна среща играна в Бургас. Единственият гол в мача падна в 43-ата минута, а автор на попадението стана Владо Маринов. Нападателят бе изведен сам срещу вратаря, преодоля го и на празна врата реализира за 1:0. Веднага след гола моряците удариха и греда след удар на Мишо Ангелов.

Двубоят ще се запомни с чети червени картона, като гостите от Варна играха голяма част от мача с човек по-малко. В 50-ата минута реферът изгони с директен червен картон Мишо Ангелов за реплика, а в 70-ата играч на домакините бе пратен под душовете за груб фаул. Малко след това съдията изгони Ангел Стоянов, който събори откъсващ се сам срещу вратаря футболист на Черноморец, а пет минути преди края червения цвят за втори жълт видя и играч на "акулите".

В двубоя не взеха участие младите таланти, които продължава да се готвят с представителния тим, като след контролата с Добруджа в петък ще стане ясно точно на кои от юношите ще разчита треньорът Георги Иванов за пролетта. Останалите пък ще продължат да се готвят с Иван Николов и ще играят в Елитната група до 19 г.

В последната си проверка варненци срещат U19 на Светкавица (Търговище). Спарингът е в събота на игрището на Спортпалас. В първия пролетен кръг на Елитната група до 19 години моряците гостуват на ЦСКА на 23 февруари.