Енергото изнася офиси в областта

Мисия Варна

12-02-2014, 13:00

Снимка:

© Varnautre.bg / Архив

Автор:

Varnautre.bg

Всичко от Автора

Изнесеният офис работи по график в по-малките населени места, където няма постоянни центрове за обслужване на клиенти

Изнесен офис на Енерго Про отвори врати за първи път вчера за клиенти на компанията от община Провадия. Инициативата е част от кампанията "В услуга на клиента" по повод Световния ден на потребителя – 15 март. Изнесеният офис работи по график в по-малките населени места, където няма постоянни центрове за обслужване на клиенти, като се предвижда да се покрие максимален брой малки градове и села на територията, обслужвана от компанията.

Жители на община Провадия са търсили консултации по въпроси, свързани с потреблението на електроенергия. Десетки посетители в мобилния офис поискали информация за смяна на партида, за консултации, свързани с процедури по присъединяване, за обяснение на сметките и тарифната структура на цената на електроенергията.

Екипите от специалисти "Обслужване на клиенти"  на ЕРП-то ще продължат да пътуват в различни населени места на територията на Североизточна България, като целта е да бъде покрит възможно най-голям район и респективно обслужени повече клиенти. Специалисти на компанията ще приемат документи и ще консултират клиентите. Потребителите посетили офиса, ще могат да актуализират данните си за връзка с тях, което е предпоставка за по-активна комуникация от страна на компанията.

Графикът за дните и мястото на обслужване се обявяват предварително на интернет страницата на компанията. Следващият изнесен офис ще работи в град Дългопол утре - 13 февруари от 10:00 до 15:00 часа в сградата на общината.