Двама подписаха със Спартак

Спорт

06-02-2014, 15:19

Снимка:

Varnautre.bg / АРХИВ

Автор:

ВарнаУтре

Всичко от Автора

Орела чака отговор от нападател и приключва със селекцията

Опитният защитник Радо Тодоров е подписал договор със Спартак. Така той ще остане през пролетния полусезон във варненския клуб и ще помага на отбора да запази професионалния си статут. До момента бранителят не сложи своя параф, тъй като изчакваше изгодна оферта от чужбина. Със “соколите” се обвърза и едно от новите попълнения Валентин Веселинов, който идва от Любимец.

Треньорът Атанас Атанасов пък е запретнал ръкави да решава кризата в атака. Варненци останаха само с един здрав нападател в лицето на Десислав Дяков, след като Янаки Смирнов ще се оперира от скъсан менискус, а Влади Мирчев се възстановява след операция. Наставникът разкри, че води преговори с опитен нападател и до края на седмицата трябва да има яснота дали той ще приеме офертата на Спартак.

“В момента само този футболист задоволява моите критерии. Няма други свободни, които ще ни свършат работа. Не ни трябва бройка, а човек с потенциал. Отборът не е еднодневка. Ако не успеем да го привлечем имаме група от над 20 футболисти, може някой от тях да бъде преквалифициран”, заяви Атанас Атанасов.