Задържаха бизнесмен в Морската

Крими

02-02-2014, 18:38

Автор:

varna.utre.bg

Всичко от Автора

Яхтсменът Лъчезар Братоев закаран с белезници във Второ РПУ

Варненският бинесмен Лъчезар Братоев е задържан във Второ РПУ днес следобед след скандал в Морската градина, научи Varnautre.bg. Около 16 часа той е закаран с патрулка, окован с белезници. Според свидетели на инцидента разправията станала заради пропускателния режим за коли в парка. 

Братоев бил на сбирка на Ротъри клуб в един от ресторантите в местността "Салтанат". След края й той тръгнал да изпрати един от участниците, който трябвало да си тръгне с джипа на приятелката си. Момичето чакало в колата на алеята пред ресторанта и до нея имало полицейска патрулка. Униформените настоявали да напишат акт на шофьорката. Братоев се намесил в разговора им, но според близките му, които също били навън, не е нагрубявал никого и е бил спокоен. Те имат видеозапис на случката.

Според полицаите обаче той се е държал хилигански, буйствал е и се наложило да извикат подкрепления, за да бъде арестуван.  Братоев трябва да остане в ареста 24 часа. Преди малко при него е бил допуснат адвокатът му Христо Раев.

51-годишният Братоев е известен яхтсмен, продава и отдава яхти под наем.