Започнаха реформите в школата на Спартак

Спорт

31-01-2014, 10:22

Автор:

varna.utre.bg

Всичко от Автора

Вече има уволнени треньори

Реформите в школата на Спартак, които бяха предвидени от новия шеф в Академията Николай Станчев и председателя на УС на клуба Антон Фажев вече са факт, научи Varnautre.bg. Освободен е наставникът Васко Боев, който водеше нещата от 2000 година.

На среща днес Фажев е уведомил младия треньор, че школата не се "нуждае" от него. Срещите днес продължават, като се очаква да бъдат освободени още треньори. Един от тях е Свилен Иванов, който води набор '97 година. Треньорът на вратарите в школата  Христо Николов-Бучи също се очаква да бъде освободен.

Освен подмяната на треньорите се очакват и изменения, които ще са от друго естество. Както вече писахме, новият треньор на представителния тим Атанас Атанасов-Орела настоява за нова методика на работа при децата, която е синхронизирана с тази на мъжкия тим. С нея вече е запознат и директорът Николай Станчев.

Любопитното е, че Свилен Иванов е получил покана от Орела да му помага за работата около подготовката в мъжкия тим. Причината е, че Траян Дянков, който му се води помощник ще е неизменен титуляр в представителния отбор през пролетта.