Жена почина в дома си при пожар

Крими

29-01-2014, 10:38

Снимка:

© Varnautre.bg

Автор:

VarnaUtre

Всичко от Автора

Горяха кола, апартамент и селскостопанска постройка, има материални щети

Жена на 78 години е починала при пожар в дома и вчера в село Бозвелийско, съобщиха от полицията. Сигналът за пожара е бил подаден около 22:25 часа. На място е бил изпратен 1 противопожарен автомобил с 4 пожарникари. В къщата е установено, че собственичката е била вътре и е починала вследствие на пожара. Изгорели са 100 кв. м. покривна конструкция и домакинско имущество. Причината за инцидента е неправилно боравене с открит огън – печка на дърва.
Общо 4 пожара преки материални щети са били гасени през изминалото денонощие.

Вчера около 13:30 часа, е горяло. "Рено Клио", паркирано на ул. "Страхил Войвода". Причината за инцидента е късо съединение, вследствие на което са нанесени незначителни материални щети. Няма пострадали хора.
Около 13:35 часа отново вчера  е горяла и селскостопанска постройка в гр. Белослав, на ул. "Еделвайс". Причина за инцидента е неправилно боравене с отоплителни уреди. Няма пострадали хора. Унищожени са 100 кв. м. покривна конструкция, 20 бали фураж и 50 бали сено.
Пожар с неизвестна засега причина е избухнал и в апартамент в блок на бул. "Вл. Варненчик". Причините за инцидента се изясняват. Няма пострадали хора.