Спартак подписва с нападател

Спорт

23-01-2014, 14:02

Снимка:

Varnautre.bg / АРХИВ

Автор:

ВарнаУтре

Всичко от Автора

ВИДЕО: Вижте какво казаха пред медиите футболистите Генко Славов, Владислав Мирчев и Радо Тодоров

В Спартак очакват поне още двама-трима нови футболисти, които да са с опит в професионалния футбол. Това разкри наставникът на соколите Атанас Атанасов-Орела. Както вече стана ясно, Атанасов търси вътрешен халф, ляво крило и нападател.

"Очакваме поне още двама-трима нови по-опитни футболисти. При нас няма да има големи заплати. Търсим варианти за качествени играчи. Ще отпаднат и двама-трима. Подписахме договори с Петър Денчев, Петър Патев, Ботев, Георгиев, Събков. Ще подпишем и Десислав Дяков", коментира на редовната пресконференция днес треньорът Атанас Атанасо –Орела. 
Сигурните контроли засега са с Черноморец (Бургас) на 29 януари и на 22 февруари соколите гостуват в Несебър. Спартак ще участва в турнира Албена Къп от 3-и февруари. Доуточнява се контрола и с Нефтохимик, а на 16 февруари по всяка вероятност ще се проведе спаринг и с Арарат. "Подготовката върви по план. Момчетата тренират по начин, който задоволява треньорския щаб. Всичко е в рамките на нормалното”, сподели още наставникът. 
Предстоящите контролни срещи ще са тест за футболисти, които карат пробен период. 
На пресконференцията днес присъстваха други трима играчи - Генко Славов, Владислав Мирчев и Радо Тодоров. Пред последния все още съществува вариант за чужбина, но ако не стане факт, ще носи екипа на „соколите” през пролетта. „Има още 10-15 дни, времето ще покаже”, заяви Радо Тодоров.

"Аз съм в такава ситуация, че тренирам и искам да възвърна формата си. Искам да се възстановя и да свърша работа. Всичко върви по план с възстановяването ми. Надявам се на 100 процента да съм готов през март”, коментира Владислав Мирчев.

"Благодарен съм за шанса, който ми дава треньорът Атанас Атанасов. Знаем какво беше преди в Спартак. Сега се слага сякаш ново начало. Искам да помогна на отбора. Срамно е мястото, на което се намираме във временното класиране. Вярвам, че ще се случат нещата от моя страна и с каквото мога да помогна, заяви Генко Славов.