Спортната министърка си приписа заслуги за успеха на Гришо

Спорт

22-01-2014, 17:15

Снимка:

© Varnautre.bg / Архив

Автор:

Varnautre.bg

Всичко от Автора

Мариана Георгиева отбеляза заслугата на ръководеното от нея ведомство за доброто представяне на Григор Димитров

Проф. Мариана Георгиева изпрати лични поздрави до най-добрия ни тенисист Григор Димитров чрез шефа на БФ Тенис Стефан Цветков. Тя не пропусна да си припише заслуга за доброто представяне на Гришо, което по думите й е резултат от добрия синхрон между Министерството на младежта и спорта и Българската федерация по тенис. 

"За пореден път Григор Димитров показа на спортния свят, че мечтите стават реалност, когато човек е последователен и убедителен в своите намерения и работа" пише в поздравленията си министърът.

"Това, че имаме вече за пръв път български тенисист на четвъртфинал на турнир от Големия шлем показа възможностите на Гришо и добрия синхрон между Министерството на младежта и спорта и Българската федерация по тенис", изтъква проф. Георгиева. "Като спортен министър съм горда с личности като него. Чрез спортната дипломация Гришо прави много за нашата страна", заявява тя. 

Спортният министър казва, че "да затрудниш Рафа Надал и накрая великият испанец да признае, че късметът в този мач е бил на негова страна - какво по-голямо доказателство за възможностите на Гришата".