Орела: Ще бъда ангажиран изцяло с първия отбор, но ще изисквам нова методика в школата

Спорт

14-01-2014, 12:51

Снимка:

Varnautre.bg

Автор:

ВарнаУтре

Всичко от Автора

ВИДЕО: Наложи медийно ембарго на футболистите и спортно-техническия щаб

Новият треньор на Спартак 1918 Атанас Атанасов - Орела сподели, че ще ангажиран изцяло с първия отбор, но ще изисквам нова методика в школата. Орела разкри, че се чувства фен на този отбор и се радва, че отново има възможност да е наставник на соколите, колкото и трудно да е това на този етап.

"Това ми е трето връщане като треньор в този отбор. Мога да кажа, че Спартак е родния ми отбор. Винаги съм зареден с емоция, когато се връщам тук на този стадион. Аз имам само един отбор - Спартак Варна и съм привърженик, и фен на него. Нямаше как да откажа поканата на хората, които ме призоваха. Да, наистина няма да е леко. В момента правим селекция до толкова, до колкото ни позволяват силите и финансите. Знаете, че качествените футболисти имат по-големи финансови претенции. Обединени всички ще се опитаме да се справим. Ще бъда ангажиран изцяло с първия отбор, но ще изисквам в школата да се работи по нова методика", бяха първите думи на Орела като треньор на Спартак.

Орела уточни, че е добър приятел с Георги Иванов-Геша, който все още има действащ договор със Спартак и няма да се конфронтира с него.

Треньорът уточни, че налага медийно ембарго на футболистите, като информация за случващото се в отбора ще има на специална пресконференция, която ще се състои всяка седмица. "Специално за вас, медиите, ще определим ден в който ще провеждаме официални пресконференции. Ще забраня на футболисти и целият спортно-технически щаб всякакви изявления. На нея ще присъствам аз, или някой от помощниците ми, както двама футболисти. Което излезе извън тази пресконференция може да го считате за спекулация", каза още Атанас Атанасов.

Вижте всичко, което каза Орела при представянето му като треньор на соколите: