От 30 март откриват редовна линия Белград - Варна

За Бейрут и Варна авиокомпанията планира три полета на седмична база, като от месец юни 2014 година полетите ще станат ежедневни

Националният превозвач на Сърбия открива полети до шест нови дестинации в Европа и Близкия Изток. Полети ще стартират до Бейрут, Будапеща, София и Варна на 30 март 2014, следвани от Киев и Варшава на 29 май 2014.

Пътниците от Белград могат да се възползват от специални промоционални цени за двупосочни билети: 99 евро до Будапеща, 129 евро до Варшава и Киев, 149 евро за София и Варна и 219 евро до Бейрут, информираха от авиокомпанията.

Билети на стартови цени могат да бъдат закупени от мрежата на Air Serbia както на Балканския полуостров, така и от новите дестинации до Белград.

Air Serbia ще оперира ежедневни полети до Будапеща, Киев, София и Варшава. За Бейрут и Варна авиокомпанията планира три полета на седмична база, като от месец юни 2014 година полетите ще станат ежедневни.

Полетите до Будапеща, София и Варна ще бъдат извършвани със самолетите ATR72 на Air Serbia.

Новите маршрути предлагат удобни връзки чрез летище Никола Тесла (Белград) - базово за Air Serbia летище, до множество дестинации в цяла Европа, включително Париж, Амстердам, Прага, Рим, Милано, Копенхаген, Стокхолм, Щутгарт, Дюселдорф, Берлин, Цюрих, Брюксел и Москва.

Air Serbia предлага и международни връзки с Азия, Австралия, Северна и Южна Америка чрез своите партньори и акционери Etihad Airways.