Член на УС на Спартак става шеф на школата

Представят го утре заедно с новия треньор на представителния тим

Членът на Управителния съвет на Спартак 1918 Николай Станчев ще отговаря за школата на соколите, научи Varnautre.bg. Очаква се той да бъде представен утре като новия директор в академията на варненския клуб на официална пресконференция. Станчев ще замени досегашния ръководител Диян Дончев. Дидо остава в школата като треньор на децата, родени 2001 г.

Не е ясно обаче дали Николай Станчев ще излезе от УС на Спартак за да заеме тази длъжност или ще изпълнява функциите на шеф само фиктивно, а по документи директор остава Тошко Попов.

Както вече писахме, бъдещият нов силен човек в Спартак и треньор на "соколите" Атанас Атанасов - Орела иска да внесе нов метод на работа в школата на варненци, като синхронизира работата на треньорите в академията с тази на представителния тим. Първата задача пред Станчев ще е именно в тази посока. За целта новият шеф почти сигурно ще направи реформи в школата, като те включват и подмяна на треньорския колектив на СК Локомотив. Очаква се повече светлина да бъде дадена утре на срещата с медиите.