Автомелето край Аксаково взе втора жертва, петима са ранени

Крими

11-01-2014, 20:30

Снимка:

© Varnautre.bg / Архив

Автор:

Varnautre.bg

Всичко от Автора

Още по Темата:

Мъж загина в катастрофа с четири коли на пътя Варна - Аксаково

Две деца са ранени в тежкия инцидент

Двама са загиналите в днешното автомеле край Аксаково. Около 13:15 часа е постъпил сигнал за пътно-транспортно произшествие на пътя между Аксаково и Добрич, на около 100 м от отбивката за село Изворско. В произшествието са участвали четири леки автомобила - "Ауди", "БМВ", "Опел" и "Жигули", съобщиха от варненската полиция.

На място е загинал на 73-годишен пътник от жигулито, който е от село Змеево.  По-късно в болницата е починал и водачът на същия автомобил, мъж на 46 години от Добрич.

Пострадали са други 5 души, като опасност за живота им няма. Водачката на "Ауди"-то, жена на 36 година, и две деца, които са пътували с нея са с контузии и фрактура на пръст. Настанени са за наблюдение в МБАЛ "Св. Анна", без опасност за живота.

Ранени са и двама мъже от от опела на 49 и 29 години от  Стара Загора. Те са прегледани и освободени за домашно лечение с контузии, без опасност за живота.

По случая е образувано досъдебно производство. Продължават процесуално - следствени действия за изясняване на обстоятелствата и причините, довели до сблъсъка.