Зарязаното BMW - откраднато, преди каскадата на "Хемус" блъснало кола във Варна (снимки)

Крими

11-01-2014, 14:40

Снимка:

© Varnautre.bg / Архив

Автор:

Varnautre.bg

Всичко от Автора

Още по Темата:

BMW зарязано по таван на "Хемус", издирват шофьора

BMW-то е причинило две катастрофи за около час, собственикът твърди, че колата е открадната

Зарязаното по таван BMW на "Хемус" е участвало в друга катастрофа, преди автокаскадата на магистралата, научи Varnautre.bg

Вчера сутринта шофьор на "Фод Мондео" тръгнал за работа в 8:40 часа, спускайки се по бул. "Република". Когато стигнал на светофара на "Практикер" се опитал да направи десен завой към изхода на града, но зад него шофьор на джип с марка BMW X 6 се опитал да го изпревари.  Вече направил завоя и излязъл на прав участък, шофьорът на форда се прибрал вляво. за да даде път на джипа, но вместо това получил зверски удар отзад от въпросното BMW. Вместо да спре скъпият автомобил отпрашил по магистралата. 

От зверския удар задното окачване на форда е помляно. Няколко минути шашнатия шофьор звъни в КАТ, откъдето му казват, че вече са получили сигнал за инцидента. Друг шофьор на пътя станал свидел на случката и позвънил на органите на реда. Пред тях той дал показания че въпросното BMW с варненска регистрация и номер В 3033 НХ е отнесло задницата на друг участник в движението. 

Собственикът на BMW-то е издирен. На органите на реда обаче той разказал, че по-рано някой откраднал скъпото возило. 

Днес сутринта от полицията са уведомили шофьора на форда, че джипът, който го е блъснал е същият, който вчера бе намерен изоставен по таван на автомагистрала "Хемус", в посока София, след пътен възел Неофит Рилски. Сигналът за автокаскада вчера бе подаден около час след катастрофата на изхода на Варна.