Черно море започна подготовка с 25 футболисти

Спорт

09-01-2014, 14:49

Снимка:

Varnautre.bg

Автор:

ВарнаУтре

Всичко от Автора

ВИДЕО: Бакари, Стенли Окоро и Еденилсон Бергонси липсваха на заниманието

Отборът на Черно море започна зимна подготовка с 25 футболисти. Сред тях обаче нямаше нито едно ново попълнение, а за сметка на това с мъжкия тим ще се готвят 12 юноши от школата.

"Клубната политика е такава, че ще налагаме в първия отбор млади футболисти. Надявам се, че те ще израснат покрай по-опитните момчета в тима сега им се отваря шанс и те трябва да го използват“, заяви треньорът Георги Иванов.

Единствените отсъстващи на първата тренировка на моряците Към подготовката на моряците на по-късен етап ще се включат и тримата чужденци - Бакари, Стенли Окоро и Еденилсон Бергонси. Окоро вече е във Варна, като станалите двама ще започнат в понеделник. Дани Георгиев пък днес претърпя операция от херния.

Зимната подготовка ще протече на три етапа от 9 до 25 януари. Черно море ще се готви във Варна, като ще тренират двуразово на стадион Младост. На 26 моряците тръгват за Турция, където ще останат до 9 февруари. По време на лагера южната ни съседка „зелено-белите“ ще изиграе пет контроли, като съперниците все още се уточняват. От 10 до 22 февруари е третия етап от подготовката, който отново ще премине във Варна. На българска земя моряците ще изиграят две контролни срещи - Калиакра (25 януари) и Добруджа (15 февруари), когато ще е и официалното представяне на отбра за новия сезон.

Групата на Черно море:
Георги Китанов, Християн Христов, Слави Сталев, Стефан Станчев, Сашо Александров, Кирил Котев, Живко Атанасов, Михаил Венков, Тодор Паланков, Бекир Расим, Георги Божилов, Атанас Илиев, Иван Коконов, Стенли Окоро, Кристиан Пешков, АЛександър Попов, Мартин Костадинов, Александър Йовчев, Преслав Дошков, Николай Минков, Даниел Димитров, Стефан Иванов, Емил Илиев, Мартин Ванков, Валентин Йосков