Нова стрелба под Автогарата във Варна

Слухове, че убиецът отпреди два часа се е гръмнал сам

Сигнал за нова стрелба е получен около 16 часа във Варненската полиция. Адресът е ул. "Крепостна" 12  в района на ул. "Кракра" - съвсем близо до мястото, където около 14.30 часа ревнив съпруг изпразни 2 пълнителя и уби на място жена си и любовника й. Засега няма информация да има връзка между двата случая и самоубиецът да е стрелецът от Автогарата.  Най-вероятно става дума за друг варненец, решил да сложи край на живота си в най-депресивния, според психолозите, ден от годината. Той е закаран жив в болница "Св. Анна" е настанен в шокова зала. Очаквайте подробности!

По непотвърдена официално информация на varna.utre.bg извършителят на двойното убийство на паркинг срещу Автогарата се е предал на полицията около 15.45 часа. 

Стрелецът е съпруг на мъртвата жена и е гърмял от ревност. Мъжът цял ден следил влюбената двойка. Около 13 часа съпругата му и любовникът й влезли в мола и преследвачът загубил следите им докато паркирали. След като поседял около час пред сградата, той тръгнал да си купи цигари и засякал отново колата на съперника си да спира от другата страна на булеварда. Ревнивецът пресякъл и отишъл до Реното, където заловил двамата да се целуват. 

Мъжът се доближил до прозореца на шофьора с пистолет в ръка и извикал:  "Ще е..ш чужди жени, а?". След това стрелял в съперника си. Жената, която опитала да го спре и слязла от колата, била повалена със следващите изстрели.  След това убиецът започнал да се смее силно и побягнал надолу между блоковете. 

Двамата застреляни оставят по едно дете-сираче. 

Драмата се разигра между 41-ви и 42-ри блок на бул. "Владислав Варненчик" - срещу Автогарата. Стрелбата е станала на така наречения чаршаф пазар, където роми продават стоки втора употреба. 

Според очевидци са се чули 8 изстрела, а от мястото на бегом си е тръгнал нисък на ръст мъж с очила.