В Спартак започват разговори с футболистите

Спорт

02-01-2014, 13:01

Снимка:

Varnautre.bg / АРХИВ

Автор:

ВарнаУтре

Всичко от Автора

Обмислят се и реформи и в школата

Новият Управителен съвет на Спартак 1918 в лицето на председателя Антон Фажев ще проведе индивидуални разговори с футболистите. Това разкри самият той пред нашата медия. От утре Фажев ще започне срещи с играчите, за да е наясно на кои от тях ще може да се разчита през втория полусезон, и с кои Спартак ще трябва да се раздели.

От днес започват и обсъждания относно назначаването на нов треньор на варненския клуб. Както вече писахме, за заместник на Георги Иванов-Геша е спрягано името на Атанас Атанасов-Орела, но за да поеме той соколите Спартак трябва да изплати неустойка на Геша. Ако това не стане до 10 януари обаче Геша ще изведе играчите за първо занимание от подготовката.

Varnautre.bg разбра още, че освен в представителния тим се обмислят и реформи в школата на "соколите". Какви точно промени предстоят ще стане ясно в средата на другата седмица, когато шефовете на Спартак ще дадат първата си официална пресконференция пред медиите, където ще се внесе повече яснота за работата на УС след встъпването си в длъжност.