Лишени от родителска ласка малчугани получиха коледни подаръци

Животът

21-12-2013, 09:46

Автор:

VarnaUtre.bg

Всичко от Автора

Специална детска анимация, много лакомства, игри и изненади зарадваха децата

Тържества по случай наближаващите Коледни и Новогодишни празници  организира фондация „Свети Свети Константин и Елена” за възпитаниците на домовете за деца, лишени от родителска грижа. Първото от тях бе за малчуганите от помощно училище с интернат „Св. Св. Кирил и Методий” в с. Кривня. Специална детска анимация, много лакомства, игри и изненади зарадваха 50-те възпитаници на дома и преподавателския състав. Дядо Коледа раздаде персонални подаръци за всяко дете, а топли дрехи и обувки бе доставил специално за нуждите на малките си приятели от интерната.

На 18-ти декември малчуганите от ДДЛРГ „Другарче” посрещнаха своят Дядо Коледа с мило тържество. За тях бе подготвено специално представление, съобразено с невръстната възраст на възпитаниците на дома. Екипът на фондацията бе подготвил богата коледна почерпка за децата, изцяло в духа на празничната трапеза. Тържеството достигна своята кулминация, когато Дядо Коледа раздаде подаръци и лакомства на малчуганите.

Третото коледно парти бе за децата от дом „Княгиня Надежда”, където бе организирана детска дискотека с много забавни и музикални игри, богата коледна почерпка и персонални подаръци и лакомства.