Дядо Коледа пристига с хеликоптер

Варна Лайф

18-12-2013, 13:38

Снимка:

Impact Press Group/Архив

Автор:

VarnaUtre.bg

Всичко от Автора

На благотворителен концерт ще събират средства за фондация "Деца на Българската армия"

И тази година Военноморските сили осигуриха транспорта на Дядо Коледа. Добрият старец ще кацне утре с вертолет "Panther", в морската авиобаза "Чайка", в 12:30 часа. Той ще раздаде подаръци на децата на военнослужещи и цивилни служители. 

Няколко часа по-късно - в 19 часа, в зала 1 на Фестивален и конгресен център Варна, ще започне благотворителен Коледен концерт на Представителния духов оркестър на Военноморските сили. В празничната програма са включени произведения на класически и съвременни автори. Концертът ще бъде с вход свободен. С него организаторите се надяват в навечерието на най-светлия християнски празник, с музика и добро настроение, до сърцата на хората да достигне Рождествения дух и Коледна магия, които да съпътстват добрите помисли, благотворителността, вярата в доброто и благословените пожелания за здраве, мир и благополучие през настъпващата 2014 година.

Средствата събрани от концерта ще бъдат приведени на фондация "Деца на Българската армия", която подпомага децата на загиналите при изпълнение на служебния си дълг военнослужещи.