Скромна, но качествена зимна селекция за Черно море

Приоритет в нея ще е намирането на централен нападател - голаджия

Зимната селекция на Черно море ще е скромна, но качествена. Приоритет в нея ще е намирането на централен нападател - голаджия. За целта Гонзо ще използва услугите на Лъчо Танев, който му търси подобен изпълнител от чужбина. Ако такъв бъде привлечен, Бакари ще бъде използван по-често като външен халф напролет. Гонзо смята също да привлече млади и перспективни играчи на постовете ляв бек и вътрешен халф.

Възможно е това да бъдат юноши, след като един от тях - Петко Цанков, тренира с мъжете тази есен и записа официален дебют. За ляв бек пък е възможно да се избира между юноши на Левски и ЦСКА. На този етап няма индикации, че Черно море ще се раздели с втори футболист, след като това стана преди около 10 дни с Росен Колев.

По-особено е положението с Даниел Младенов, който не се появи в игра в последните пет мача. На този етап не е коментирал бъдещето си, тъй като е лоялен към клуба, но няма да е изненада, ако след последния мач проведе разговор с Гонзо, пише 7 дни спорт. Както е известно, именно треньорът докара Младенов на "Тича", тъй като познава добре неговите качества от съвместната им работа в Левски. Дани обаче имаше малшанса да претърпи операция на менискуса през юли и след като се възстанови по-трудно намираше място в състава.