Левски пита Гонзо за Александър Александров

Спорт

15-12-2013, 12:28

Снимка:

Varnautre.bg / АРХИВ

Автор:

ВарнаУтре

Всичко от Автора

Националът в плановете на "сините" за зимна селекция

Националът Александър Александров е в плановете на Левски за зимна селекция. Централният защитник прави поредния си силен сезон за моряците. В А група той изигра 18 двубоя. Александров и Котев изградиха солидна централна двойка и са с основна заслуга за доброто представяне на моряците през сезона и почти сигурното им влизане в първата седмица. 27-годишният футболист кара деветия си сезон на "Тича".

Той има договор за още година и половина с варненци. Левски на няколко пъти е правил опити да го вземе на "Герена". Сините обаче винаги са удряли на камък, припомня "Тема Спорт". Сега ще направят нов ход. Това обаче ще стане, при положение че успеят да продадат Владимир Гаджев или Гари Родригес. С техни трансфери на "Герена" ще влязат свежи пари за селекция. При липса на сделки за тях обаче Левски ще взима само свободни агенти.

Сините имат нужда от подсилване в центъра на отбраната. Сега в нея играят Даниел Димов, който пристигна на Терена" като дефанзивен халф, и Станислав Ангелов, който най-вероятно играе последния си сезон за Левски. Почти сигурна е раздялата с Йордан Милиев и Алехандро Перес. На спортния директор на сините Христо Йовов са предложени и няколко чужденци за този пост.