Теренът на "Тича" стряска Ботев

Спорт

13-12-2013, 17:19

Снимка:

Varnautre.bg / АРХИВ

Автор:

ВарнаУтре

Всичко от Автора

Моряците пазят клубното съоръжение за последния мач от "А" група

Голяма паника разтресе Ботев преди гостуването на Черно море в понеделник. Жълто-черните се опасяват, че теренът на стадион "Тича" във Варна ще е в окаяно състояние за двубоя, научи Varnautre.bg.

В последните дни валежи удариха Черноморието, а Мъри Стоилов отново мрънка за качеството на тревното покритие във Варна. По тази причина спортно-техническият щаб на Черно море пази тревното покритие на клубното съоръжение, като тренировките на моряците се провеждат на стадион Младост. Това ще продължи до мача с пловдивския тим.

Ботев вече гостува във Варна този сезон в турнира за купата на България, а след срещата, завършила 0:0, Мъри Стоилов изрева, че теренът е бил отвратителен. - "Основна причина за тази продукция от двата отбора е лошият терен. Никаква игра и нищо смислено не може да се покаже в тази обстановка", коментира Мъри след мача.

Сега притесненията на пловдивчани са още по-големи - "Тогава не можахме да вържем повече от 2-3 паса по земя. Кой знае на какво ще играем сега след валежите", притесняват се на Колежа.