Деца и родители създават съкровища за Коледен базар

Животът

12-12-2013, 16:07

Снимка:

n/a

Автор:

Varnautre.bg

Всичко от Автора

Арт ателието отваря врати за благотворителното събитие в помощ на Карин дом на 15 декември от 15:30 ч.

Коледна благотворителна инициатива в подкрепа на малчуганите от Карин дом организират в детски център Mam's & me в кв. "Левски". "Да се съберем заедно - деца и родители от Варна в арт ателие за изработка на картички, сувенири и играчки. Всичко, което направим в ателието, ще бъде изложено за продажба на Благотворителния Коледен базар в детския център. Събраните средства ще дарим на децата от Карин дом", призовават инициаторите.

Събитието ще се проведе на 15 декември (в неделя) от 15:30 ч. на първия етаж в центъра, който се намира на ул."Димитър Икономов" 36 във Варна.За децата и родителите, които ще се включат в благородната кауза ще има много изненади.

Коледният базар в Mam's and me center, на който ще бъдат изложени творенията е на 14, 15 и 21 и 22 декември. "Ако търсите нетрадиционни подаръци за Коледа, намерете своите ръчно изработени съкровища сред щандoвете с коледни стоки. За втори път на едно място ще може да намерите ръчно изработени, бижута, играчки, картички, лакомства и много други коледни изкушения", уточняват организаторите.