12 декември: С тонус и вдъхновение

Хороскоп

11-12-2013, 18:19

Снимка:

Varnautre.bg

Автор:

Елена Пенчева

Всичко от Автора

Още по Темата:

Декември: Ревизия на ценностите

Какво да сготвя утре?: 12 декември

Слънце в Стрелец, Луна в Овен

Астрологична картина на деня - 12 декември

Утрото ще ни завари в приповдигнато настроение и завиден тонус, а вчерашните недоразумения и неприятности бързо ще се превърнат в блед спомен. Приливът на енергия и хармонията между съзнателни намерения и обективни нужди, съчетани с високия потенциал за целенасочени волеви усилия, могат да направят този ден изключително продуктивен. Стига да можем да формулираме ясно точни и бързо осъществими цели и плътно да се придържаме към предварително съставен план за тяхното осъществяване.

Следобедните и вечерните часове, ще протекат малко по-напрегнато, главно заради подчертано егоистичните настроения. Те, както винаги ще  пораждат трудности в общуването, особено ако си позволим да ги обогатим с нетакгичност и грубост. Постарайте се да избягвате изясняване на критични теми във взаимоотношенията, за да не съжалявате за постъпките и думите си. Отношението ви към текущата ситуация коренно ще се промени само след няколко часа.

Работа и бизнес
Можем да използваме високия енергиен потенциал на днешният ден за каквото си пожелаем, стига да не разчитаме твърде много на подкрепата на колеги и сътрудници. Заемете се с нещо, което можете да финализирате до края на деня и изисква воля и отдаденост. Така ще посрещнете края на работния ден доволни, от добре свършена работа.

Здраве, хранене и красота
Преяждането и поддаването на личните слабости днес могат да станат главната причина за здравословни проблеми. От друга страна, добрия тонус ни дава добри възможности да акумулираме излишната енергия чрез активен спор и повечко движение.
Жените трябва да бъдат по-внимателни и да се въздържат от експерименти с външния вид, козметиката и грима. Чувството за мярка може и да ви изневери.