Стефан Генов респектиран от Черно море

Мястото на "моряците" в ТОП 7 не подлежи на съмнение, сподели бившият треньор на варненци

Наставникът на Локомотив (Сф) Стефан Генов е респектиран от бившия си тим Черно море. Генов, който бе начело на моряците два сезона, заяви, че е впечатлен от резултатите на варненци от началото на настоящата кампания на първенството, но неговият отбор се нуждае от точки и ще преследва пълния комплект в предстоящия мач.

"Съперникът е сред най-силните у нас в момента. Черно море е сериозен отбор и се представят добре от началото на сезона. Биха Лудогорец, Левски и ЦСКА. Като гост пък се справя перфектно, с изключение на два-три мача, благодарение на отборната си сила в дефанзивен план. Мястото на "моряците" в ТОП 7 не подлежи на съмнение. Ние пък искаме да съберем максимален брой точки, тъй като борбата във втората седмица ще е ожесточена. Тежко ще е срещу Черно море, но ще гоним победата. Познавам голяма част от футболистите още от престоя ми на "Тича", сподели наставникът на Локомотив Сф.

В състава на Георги Иванов за мача със столичани ще липсва единствено централният бранител Александър Александров, който все още не е възстановен от контузия в коляното. Като партньор на Кирил Котев в сърцето на отбраната ще започне Живко Атанасов, който изкара пълни 90 минути срещу Нефтохимик в миналия кръг.

Черно море излиза срещу столичните "железничари" утре от 14 ч. на стадион "Надежда" в София. Двубоят от 22-ия кръг ще бъде предаван по телевизията.