Александър Александров пропуска мача с Нефтохимик

Домакин черпи за имен ден на Тича

Централният бранител на Черно море Александър Александров отпадна от групата за престоящия мач от 21-вия кръг на "А" група с Нефтохимик, научи Varnautre.bg. Националът в тима на Морето е с контузия от двубоя с Лудогорец. От Черно море все още не дават информация какво точно е състоянието на футболиста.

Иначе след днешната тренировка на стадион "Младост" наставникът на моряците Георги Иванов качи тима на лагер. От групата отпаднаха наказаните Еденилсон Бергонси и Мишо Венков, които са наказани за жълти картони. Добрата новина в щаба на Морето обаче е завръщането на Стенли Окоро и Сашо Александров. Юношата Атанас Илиев, който не пътува с тима до Разград за мача с шампиона Лудогорец, отново е сред 18-те, които ще бъдат записани в тимовия лист.

"Моряците" са надъхани за победа срещу "шейховете", запазване на успешната серия и мястото в Топ 7 на първенството.

Навръх Никулден култовият домакин на Черно море Николай Пачков почерпи на "Тича" с торта и безалкохолен коктейл. Той си пожела на именния ден успех срещу Нафтата в мача.

Двубоят между Черно море и Нефтохимик е утре от 14 ч. на стадион Тича във Варна.

Групата на Черно море:

Вратари: Георги Китанов, Емил Михайлов

Защитници: Сашо Александров, Стефан Станчев, Слави Сталев, Кирил Котев, Живко Атанасов

Халфове: Георги Илиев, Стенли Окоро, Тодор Паланков, Дани Младенов, Дани Георгиев, Симеон Райков, Иван Коконов, Бекир Расим

Нападатели: Бакари, Георги Божилов, Атанас Илиев