Черно море на полуфинал за Купата на БФС

Спорт

28-11-2013, 12:37

Снимка:

Chernomorepfc.bg

Автор:

ВарнаУтре

Всичко от Автора

Младите моряци удариха Ботев Пловдив с 1:0 във Варна

Отборът на Черно море набор 2000 г. се класира на полуфинал в турнира за Купата на БФС, след като днес младите моряци, водени от легендата Тодор Марев, удариха връстниците си от Ботев (Пловдив) с 1:0. Единственият гол реализира Лъчезар Йорданов през първата част. В средата на второто полувреме варненци останаха с човек по-малко, след като Радослав Михайлов бе изгонен за удар без топка.

"Мач срещу много добре окомплектован отбор. Както изтървахме много положения, така и направихме доста грешки. Хубавото е, че гостите не се възползваха от тях. Вкарахме страхотен гол, след много добра комбинация. Лъчезар Йорданов проби отдясно и стреля по диагонала, като топката се заби в горния далечен ъгъл на вратата. Радослав Михайлов бе изгонен през втората част, след като съперников футболист влезе много твърдо в краката му, а той не успя да сдържи нервите си", каза пред Varnautre.bg Тодор Марев.

Легендата на Черно море сподели, че благодари на управата на спортното съоръжение, които са направили всичко възможно за да се играе мача днес. "Теренът бе перфектно подготвен за игра, въпреки дъждът, който падна вчера".

В предишната фаза малките “моряци” отстраниха Черноморец с 3:1 в Бургас. Полуфиналите от турнира пък ще се играят през пролетта на 2014 година.