Гонзо: Резултатът е закономерен предвид развоя на мача

ВИДЕО: Напрежението оказа влияние върху целия отбор, сподели още треньорът на Черно море

Старши треньорът на Черно море Георги Иванов-Гонзо заяви, че резултатът 1:1 срещу Берое е бил добър за тима му, който остана с човек по-малко в 69-та минута.

"Знаехме, че ни очаква тежък мач и предвид неговия развой резултатът е закономерен. Не изиграхме по най-добрия начин срещата, имаше хора, който не бяха на нужното ниво. Напрежението оказа влияние върху целия отбор. Берое е един от силните тимове, много по напред са от нас в развитието си. От две години изграждат този отбор. За нас беше важно да спечелим, за да увеличим преднината. За мен беше ясно, че какъвто и да е резултатът борбата за влизане в седмицата ще е до 26-ия кръг. Дори и да бяхме били пак нямаше нищо да свърши за нас. Движим се по график, така както искахме. Водим една точка пред 8-ия и в мача с Левски ще се опитаме да победим. И двата отбора бяха нервни, теренът не позволяваше да се играе по-добър футбол. Може би не показахме агресията от предните мачове. Червеният картон на Окоро е доста пресилен", категоричен бе Гонзо.

"До мача с Левски има цяла седмица. Ще подходим по най-добрия начин, има време да мислим,“ добави Георги Иванов за следващия мач на Черно море.