Гонзо се отказа от защитници за мача с Берое

Качи Черно море на лагер, Бакари и Дани Георгиев се завръщат в състава

След днешното занимание, което се проведе на стадион Младост, наставникът на Черно море Георги Иванов определи групата за изключително важния мач с Борое Стара Загора. В нея очаквано не попадна Росен Колев, както и юношата Слави Сталев. Това е напълно логично, като се има предвид, че моряците се нуждаят единствено от победа срещу прекия си конкурент за седмото място. За сметка на Росен и Сталев в състава след изтърпени наказания се завръщат двама основни футболисти. Това са нападателят и голмайстор на тима Бакари, както и Дани Георгиев. Сред избраниците са и Кирил Котев и Георги Китанов, като почти сигурно двамата ще излязат като титуляри утре на Тича. Тази вечер Морето се качва на лагер в к.к. "Св. Св. Константин и Елена".

Двубоят на Черно море с Берое е утре от 13 ч.Тази среща е от изключително важно значение за Гонзо и "моряците", тъй като варненци и Берое се борят за седмото място в класирането. Разликата между двата тима е само една точка и поради тази причина Морето ще се хвърли здраво, за успех над прекия си конкурент.

"Има настроение в момчетата. Отиваме във Варна, за да се представим отлично. Абсолютно споделям мнението, че мачът е много важен както за нас, така и за тях. Както ние ще търсим победата, предполагам, че и съперникът ще го направи. Накрая ще видим кой ще победи. Мачът е такъв, че при победа, фактически ни дава 6 точки. Затова ще търсим победата", коментира Помощник треньорът на "Берое" Пламен Липенски.

Групата на Черно море:

Вратари: Георги Китанов, Емил Михайлов

Защитници: Сашо Александров, Александър Александров, Михаил Венков, Кирил Котев, Живко Атанасов

Халфове: Георги Илиев, Тодор Паланков, Дани Младенов, Дани Георгиев, Стенли Окоро, Симеон Райков, Еденилсон Бергонси, Иван Коконов, Бекир Расим

Нападатели: Бакари, Атанас Илиев