Черно море с първа загуба в Елитната група

Спорт

20-11-2013, 18:21

Снимка:

Varnautre.bg / АРХИВ

Автор:

ВарнаУтре

Всичко от Автора

Моряците паднаха от Литекс в Ловеч с 0:2

Юношите на Черно море допуснаха първа загуба в тазгодишното издание на Елитната група до 19 години. Подопечните на Иван Николов, които не познаваха вкуса на поражението до този момент, паднаха с 0:2 при гостуването си на Литекс в отложена среща. Въпреки загубата варненци все още държат първото място в класирането с равен брой точки по 32 с тима на Левски. На 27 ноември двата тима ще се срещнат във Варна и тогава ще определят кой от тях ще зимува, като есенен първенец. Преди това “моряците” гостуват на Берое в събота от 14 часа.

Мачът в Ловеч започна равностойно, но след половин час игра защитата на “моряците” сбърка фатално и домакините откриха резултата. В 39-ата минута ловчанлии покачиха на 2:0 и до голяма степен предрешиха изхода на мача. След почивката варненци упражниха силен натиск, но не успяха да се разпишат и за първи път от началото на сезона напуснаха стадиона с наведени глави.

Съставът на Черно море: Християн Христов, Сами Миланов, Преслав Дошков, Симеон Неделчев, Петко Цанков, Васил Иванов (65 - Петър Петров), Николай Иванов, Мартин Костадинов, Карен Мадоян (72 - Михаил Ангелов), Кристиян Пешков, Владо Маринов (45 - Александър Йовчев).