Черно море загря за Литекс с бой над Шумен

Спорт

14-11-2013, 16:18

Снимка:

Varnautre.bg / АРХИВ

Автор:

ВарнаУтре

Всичко от Автора

Мартин Костадинов с летящ плонж и Карен Мадоян реализират за "моряците"

Старшата на Черно море победи Шумен 2010 с 2:1 в среща от регионалното първенство, играна на терена под Аспаруховия мост. Головете за моряците реализираха Мартин Костадинов и Карен Мадоян. Варненци стигнаха първи до гол в 29-ата минута, след като Марто Костадинов засече с летящ плонж центриране на Карен Мадоян. Малко преди това Костадинов изпусна дузпа за нарушение на Преслав Душков самия край на полувремето гостите от частната школа на Шумен успяха да изравнят.

В 70-ата минута Влади Маринов центрира успоредно по земя в наказателното поле на гостите, където асистиралият за първия гол Карен Мадоян вкара за крайното 2:1.

"Стана един добър мач. Гостите разполагат със здрави момчета, които се бориха за победата. За нас този мач се явяваше генерална репетиция за предстоящия отложен двубой с Литекс от Еитната група в сряда. В събота играем с Берое в Стара Загора и после приемаме Левски на 27 отново в отложен мач. Ще се опитаме да вземем максимума от тези срещи за да зимуване на върха в класирането", каза пред Varnautre.bg треньорът Иван Николов.

Съставът на Черно море: Кръстьо Христов, Сами Миланов, Преслав Дошков, Георги Кръстев, Симеон Неделчев, Васил Иванов, Александър Йовчев, Николай Иванов, Мартин Костадинов, Карен Мадоян, Владо Маринов (Михаил Ангелов, Петър Петров, Енчо Стойков, Антон Славков, Иван Илиев).