Гонзо чете конско за слабата игра срещу Ботев

Най-много критики отнесли офанзивните футболисти начело с Окоро и нападателя Бакари

Треньорът на Черно море Георги Иванов е разочарован след безидейната игра на неговия тим срещу Ботев Пловдив вчера. Моряците завършиха 0:0, но нямаха нито един точен удар по посока на вратата пазена от Адам Стаховяк.

Преди днешното занимание, което се проведе на стадион "Тича", Гонзо е дръпнал сериозно конско на футболистите си заради начина, по който са изиграли мача за купата.

Най-много критики отнесли офанзивните футболисти начело с Окоро и нападателя Бакари. Треньорът в прав текст е заявил на футболистите, ча трябва да се стягат, тъй като отборът има цели и от тях се иска да се раздават на 100% във всеки мач. Гонзо припомнил на играчите, че трябва да се раздават еднакво в мачовете и тренировките и няма да търпи скатавки. Той бил категоричен, че ще оставя основни играчи на пейката ако не променят манталитета си. 

Футболистите на Черно море проведоха традиционното възстановяване след мача с Ботев Пловдив. Резервите и всички станали състезатели направиха нормална тренировка. В заниманието наравно със своите съотборници се пуснаха пропусналите срещата с "канарчетата" халфът Дани Младенов и стражът Емил Михайлов.

В събота спортно-техническият и треньорският щаб ще решат кои "моряци" са готови за влязат в групата за гостуването на Локомотив в Пловдив в понеделник. Срещата със сигурност пропускат възстановяващите се от операции Георги Божилов и Стефан Станчев. Мачът е от 18 ч. на стадион "Лаута".