Емо Луканов: Бяхме разредени в средата на терена

Спорт

07-11-2013, 17:39

Снимка:

Varnautre.bg / АРХИВ

Автор:

ВарнаУтре

Всичко от Автора

ВИДЕО: Не беше трудно без Гонзо, каза помощник треньорът на Черно море

Помощник-треньорът на Черно море Емануил Луканов, който днес води отбора при нулевото равенство с Ботев от пейката заради наказанието на Георги Иванов, призна наличието на умора в играчите.

"Не беше трудно без Гонзо. Работим заедно от 1 година и знаем какви са му изискванията. Мисля, че с Ивайло Петров се справихме добре. Смените и указанията на Георги Иванов най-вероятно щяха да бъдат подобни на нашите. Това е турнирен двубой и двата отбора се опитаха да се надхитрят и не се получи. Резултатът е добър, но и много коварен. Ще търсим своето в Пловдив", каза Луканов.

"Гледаме да не допуснем гол и да вкараме. Трябва да използваме малко по-добре ситуациите, които имаме. Черно море допусна грешки в началото на мача. Бяхме разредени в средата на терена. Ботев стигаха до удари лесно, може би имаше умора, през второто полувреме играчите ни се справиха по-добре. До голяма степен повлия и умората. Сега играем чак в понеделник, ще съберем сили. Отиваме в Пловдив за победа над Локомотив. Тук всички се оплакват от терена. Какво можем да променим? С оглед на факта, че е месец ноември и идва зима теренът е в отлично състояние", завърши специалистът.

Вижте какво каза помощникът на Гонзо след края на двубоя: